Харківський літературний музей влаштує Етно-паті

П'ятниця, 6 вересня 2019, 18:09
14 вересня Літмузей запрошує всіх охочих зануритися в незвичайну пізнавальну обстановку, сповнену натхненням і краплями чудернацтва.
Харківський літературний музей влаштує Етно-паті

Організатори проекту "Дев'ять життів традиції" запрошують всіх охочих на незвичне Етно-паті за мотивами “Енеїди” Котляревського. Захід розпочнеться 14 вересня о 18:00 і триватиме до 22:00 на гостинному подвір’ї  Харківського Літмузею, де на відвідувачів чекатиме багато цікавинок.

«Це буде неабияка можливість поринути в атмосферу культури XVIII століття, – зазначають організатори, – ви зможете побачити її, почути, поторкати і навіть спробувати на смак через кухню, строї, ігри, співи, танці, причому, не тільки українські, які були в ті часи. Родзинка програми — автентичні слобожанські строї з приватної колекції Ірини Маркевич та Ірини Голубєвої. Їх зможе приміряти кожен охочий. Також у програмі Етно-паті будуть використані реконструкції традиційних українських строїв з колекції сценічних костюмів фольклорного гурту “Муравський шлях”. Хедлайнер заходу — етно-рок гурт “Яри”.

Вхід безкоштовний. Більш детальну інформацію можна побачити на сторінці заходу в мережі «Фейсбук».

comments powered by HyperComments