Харків’ян запрошують на виставку «Зрозуміти, щоб припинити»

Четвер, 21 листопада 2019, 09:47
На виставці, яка приурочена до Всесвітньої кампанії «16 днів проти насильства», будуть представлені творчі роботи, що демонструють авторське розуміння проблеми гендерно зумовленого насильства.
Харків’ян запрошують на виставку «Зрозуміти, щоб припинити»

22 листопада о 16.00 заплановано знайомство з творчістю мисткинь: Ірини Бережної, Літіції Марушко, Тетяни Несмєянової, Валентини Однолько, Поліни Кузнєцової, Віолетти Терлиги, Хельги Ясеновської, Ольги Скоробогатової, Олександри Тільдас, Іви Стішун. Авторка ідеї виставки та кураторка: Іва Стішун.

На відкритті глядачок та глядачів чекають також щирі особисті історії про власний болісний досвід - у форматі «Жива книга».

Захід відбудеться за адресою: просп. Московський, 124 - А.

Докладніше про виставку можна дізнатися на Facebook-сторінці заходу за посиланням

Загальна інформація: Центр гендерної культури як платформа для розширення прав і можливостей жінок та молоді реалізується у Харкові та Харківській області за підтримки Європейського Союзу. Проєкт стартував у грудні 2017 р. та триватиме до грудня 2020 р. Мета проєкту—розповсюдження ідей гендерної рівності і гендерної культури. Проєкт спрямований на неформальній гендерній освіті молоді й жінок з метою допомогти їм стати гендерночутливими лідерами і лідерками, які беруть активну участь у процесі прийняття  рішень як на регіональному, так й на національному рівнях.

comments powered by HyperComments