В Харкові лунатиме «Класична феєрія» задля дітей з особливими потребами

Понеділок, 9 грудня 2019, 09:14
В Харкові виступлять музиканти з різних країн світу, щоб допомогти дітям з Богодухівського будинку-інтернату.
В Харкові лунатиме «Класична феєрія» задля дітей з особливими потребами

Заради українських дітей імениті музиканти з чотирьох країн світу 23 грудня будуть грати для харківської публіки у Палаці студентів Харківського національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого.

Дивовижний новорічний концерт музики, яку ви чули з дитинства і яку почуєте вперше. Музичне шоу, що 8 рік поспіль збирає аншлаги у найбільших концертних залах Харкова.

Зірки проекту:

Американська скрипалька Елізабет Піткерн, яка грає на унікальній Червоній скрипці Страдіварі (1720 р.). Це лише другий приїзд виконавиці до України. На території нашої країни вона виступала лише з МАСО «Слобожанський».

Ласло Феньо (Німеччина) - один з найкращих віолончелістів сучасності, який грає на віолончелі 1695 року відомого італійського майстра Маттео Гоффріллера.

Даніїл Австріх (Німеччина) – скрипаль, доцент Кельнської вищої школи музики, ученик видатного майстра та викладача Віктора Третякова. Данііла пов’язує тісна творча співпраця з Харковом. Майже всі його концерти проходять у переповнених залах. Саме Харків він обрав для свого дебюту як диригента.   

Брати Дворніченко: Сергій, кларнет (США) та Олександр, альт (Україна). Засновники проекту «Класична феєрія» та постійні організатори гастролей світових зірок класичної музики у Харкові.

ДИРИГЕНТ Кирило КАРАБИЦЬ (Україна-Франція) - українець, який здобув світове визнання, працює з найкращими оркестрами світу, має шалену кількість найпрестижніших нагород та відзнак у сфері музики.

Молодіжний академічний симфонічний оркестр «Слобожанський» - єдиний в Україні професійний молодіжний симфонічний колектив.

Куди підуть гроші від вашого квитка?

Кошти, зібрані від продажу квитків підуть на закупівлю необхідно обладнання для здійснення догляду та реабілітації дітей з особливими потребами.

Щороку «Класична феєрія» допомагає одному з медичних або спеціалізованих установ Харківщини. Цього року ми співпрацюємо з Богодухівським дитячим будинком-інтернатом. У закладі проживає 130 дітей з вадами розумового та фізичного розвитку. Наймолодшим вихованцям всього 4 роки.

Особливість Богодухівського дитячого будинку-інтернату полягає в тому, що тут проживають та виховуються діти з різними ступенями розумової відсталості – від помірних до найважчих. Діти з помірними ступенями розумової відсталості навчаються в установі за спеціальною програмою. Діти, які не здатні до навчання, отримують комплекс виховних та реабілітаційних послуг.

З 2018 року у Богодухівському дитячому будинку-інтернаті функціонує відділення паліативного догляду. На сьогодні у відділенні послугу паліативного догляду отримують 40 хлопчиків та дівчаток, які не можуть самостійно пересуватись.

Діткам саме з цього відділення ви і допоможете, придбавши квиток. Зібрані гроші ми витратимо на придбання мобільних ванн, спеціальних меблів, реабілітаційного обладнання.

Завітайте на концерт «Класична Феєрія», відкрийте для себе дивовижний світ музичних шедеврів і поспішайте творити добро, бо вірний шлях до щастя лежить саме через прагнення зробити щасливим інших!

Дата та час проведення: 23 грудня, о 18:30

Місце проведення: вул. Пушкінська, 88 (Палац студентів Харківського національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого).

Квитки можна придбати тут.

 

 

comments powered by HyperComments