«Бузок» запрошує харків’ян на «Різдвяне диво»

Четвер, 2 січня 2020, 12:11
Виставка живопису та графіки харківської художниці Дар'ї Денисової «Різдвяне диво» триватиме до 8 січня. Вхід - вільний.
«Бузок» запрошує харків’ян на «Різдвяне диво»

Смілива цікава кольорова гама, яскравість і святковість картин створюють атмосферу любові і добра. Роботи Дар’ї –  це казкові історії, чарівні натюрморти, романтичні сюжети і дитячі мрії .... Життєрадісним картинам художниці притаманне прагнення до стилізації, декоративності і алегоричності, розкриття внутрішнього світу чистоти і щирості дитячого сприйняття.

Найчастіше вони мають кілька смислових шарів, що дозволяє глядачеві на основі побаченого створити власні асоціації, знайти щось зрозуміле і близьке в творчості автора. Зворушливі сценки передають почуття, переживання і настрій героїв. Картини виконані в самобутньому авторському стилі. Яскравість кольору, захоплюючий колорит, цікава стилізація образів, гра настрою і емоцій у полотнах не залишають глядачів байдужими. 

Твори майстрині знаходяться в приватних колекціях України, Росії, Європи, США, Індії та Ізраї

Спеціально до Нового року та новорічних свят Дар’я  створила  картини на тему зимових розваг, а також, крім основних робіт, підготувала сувенірну продукцію з картинами.

comments powered by HyperComments