Схожі, але різні: Dafi Fashion Days розшукують близнюків для участі в конкурсах на індивідуальність

Четвер, 13 лютого 2020, 12:45
Унікальність та неповторність кожної людини — саме такий лейтмотив Dafi Fashion Days 2020, які пройдуть 20 і 21 березня. Цій темі будуть присвячені одразу два Конкурси DFD, об'єднаних назвою “Схожі, але різні”. А спеціальними гостями модних днів стане популярний R&B-дует “Тамерлан і Альона”.
Схожі, але різні: Dafi Fashion Days розшукують близнюків для участі в конкурсах на індивідуальність

Випробувати свої сили та позмагатись за цінні нагороди організатори запрошують близнюків і близнючок, двійні, трійні (а може й більше) будь-якого віку чи статі. Заявку на участь  будь-якому з Конкурсів або відразу в обох потрібно подати до 01.03, 23:59 за посиланням

Конкурси “Схожі, але різні” стануть творчими турнірами по створенню і демонстрації fashion-образів, які підкреслюють різницю характерів схожих один на одного людей. Крім того, протягом двох модних днів вже традиційно відбудуться покази колекцій весна-літо 2020 від українських і зарубіжних торгових марок, а також пройдуть безкоштовні майстер-класи і консультації професійних стилістів, візажистів і перукарів.

Ідея конкурсів прийшла організаторам завдяки веселому незвичайному Фестивалю близнюків Dafi Twins Day, який вони провели у 2018 році. Тоді захід зібрав близько 100 пар близнюків і навіть чотири трійні. Одним з ключових моментів свята став “Конкурс подвійних талантів”, в якому всі бажаючі учасники Dafi Twins Day змогли проявити свої творчі здібності. Конкурсанти показали справжнє шоу з оригінальних номерів, серед яких були: вокал, хореографія, спортивні та театральні етюди, дуети на саксофонах, гітарах і віолончелях.

“В 2010 році ми провели перший в Харкові Парад близнюків, — згадує директорка з маркетингу всеукраїнської мережі ТРЦ «Дафі» Наталія Борисова. — А в 2018 він трансформувався у фестиваль з концертом і конкурсом талантів. Рівень конкурсантів і представлені ними номера були просто вражаючи! Тоді ж ми побачили, якими різними можуть бути прояви і таланти близнюків. Тому вирішили продовжити цю тему, щоб нагадати всім нам,  що кожен — неповторна особистість зі своїм унікальним світоглядом. Навіть, якщо люди на перший погляд дуже схожі, як близнюки”.

Фінали конкурсів “Схожі, але різні” стануть ключовою подією першого дня DFD 20 березня. Зрозуміло, змагання в рамках модних днів будуть безпосередньо пов'язані зі світом fashion, тому пройдуть в двох традиційних для моделинга форматах: фотосесії і дефіле. Перший конкурс пройде на Facebook-сторінці DFD. Щоб стати його учасниками, треба заповнити анкету та надіслати свої фото, які відповідають темі Конкурса.  Відібрані Оргкомітетом DFD світлини будуть виставлені в соцмережі. Переможці визначатимуться “лайками” та 20 березня вийдуть на сцену DFD, де їм вручать приз (сертифікат на 1000 грн для покупок в ТРЦ “Дафи”) зіркові гості — Тамерлан і Альона.

Другий конкурс, який пройде в ТРЦ “Дафі” 20 березня, полягатиме у виборі кращих образів, представлених учасниками на сцені DFD в форматі сюжетного дефіле. Оцінювати їх буде компетентне журі за чотирма критеріями: стиль, цілісність образу, креативність, артистизм. Переможці отримають сертифікати на покупки в ТРЦ “Дафі”: 6 000 гривень за I місце, а знявши II і III місця — 4 000 і 2 000 гривень.

Як втілити ідеї — все віддається на волю креативності та можливостям команд-учасниць, які мають створити конкурсний образ власними ресурсами. Зі свого боку організатори обіцяють підтримати конкурсантів і допомогти їм зробити номера ще більш видовищними.

"У нашому" багажі "вже є досвід спільної творчості з учасниками Dafi Twins Day, — розповідає хореограф Олена Жаворнкіна. — Тоді ми всі разом створили номера, які високо оцінило журі та глядачі. І зараз знову готові з радістю поділитися знаннями і навичками з майбутніми конкурсантами. Якщо у вас є знайомі близнюки, розкажіть їм, що їх чекають для участі в цікавому конкурсі. А ми, як завжди, докладемо всіх зусиль, щоб допомогти учасникам зробити свій невеличкий виступ яскравим незабутнім шоу".

Організатори запрошують всіх бажаючих близнюків та близнючок, двійнят та трійнят спробувати свої сили, отримати задоволення, новий досвід і фотографії із зірковими гостями. Заявку на участь  будь-якому з Конкурсів або відразу в обох потрібно подати до 01.03, 23:59 ТУТ

Заявка на участь

Сторінка на Facebook

Сайт проекта

comments powered by HyperComments