Названі професії, які нікому не потрібні

Ганна Глебова  |  Вівторок, 7 квітня 2009, 17:08
Маркетологи, рекламісти і мерчандайзеры – представники цих професій опинилися сьогодні непотрібними.
Названі професії, які нікому не потрібні

Як розповіли кореспонденту «Міської Варти» в харківських рекрутинговых агентствах, на цьому тижні збереглася тенденція з збільшення кількості вакансій від працедавців. Крім того, роботи у співробітників агентств з підбору персоналу зараз зменшилося.

Якщо раніше на одну вакансію претендувало від 100 до 200 висококваліфікованих фахівців, то зараз це співвідношення зменшилося до п'ятдесяти чоловік на місце.

За словами менеджера з персоналу одного з харківських рекрутинговых агентств, сьогодні найбільший попит мають менеджери з продажів, а ось попит на бухгалтерів, який був зафіксований на минулому тижні, спадає.

А ось хто абсолютно не має попиту серед працедавців – так це маркетологи, рекламісти і мерчандайзеры.

«Сьогодні найменша кількість вакансій до нас поступає від торгових мереж. Зараз магазини знаходяться буквально на межі виживання, нові люди їм не потрібні. А кращих фахівців вони вже переманили від конкурентів», – розповіла менеджер харківської компанії з працевлаштування персоналу Олена Каліниченко.

Як раніше повідомляв наш сайт, в Україні вже зареєстровано 892.1 тисячі безробітних, з яких 637.4 тисяча отримують допомошу з безробіття.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України 26 березня змінив правила постановки на облік в службі зайнятості.
 

comments powered by HyperComments