Гороскоп на 16 березня 2015 року

Понеділок, 16 березня 2015, 11:11
Сьогодні - день місяця. Місяць в сузір'ї Водолія.
Гороскоп на 16 березня 2015 року

ОВЕН - зірки рекомендують вам сьогодні налаштуватися на крок вперед - повільний, але надійний і ґрунтовний.

ТЕЛЕЦЬ - день готовий обрушити на вас шквал найважливішої інформації. Ваше завдання не потонути в ній, а розібратися і скористатися.

БЛИЗНЮКИ - щоб не збитися з потрібного напряму, залишайтеся такими, як ви є, лише злегка коригуйте шлях наполегливістю.

РАК - навіть якщо сьогодні доведеться зробити крок назад, то це не для відступу, а для розгону і підкорення нових вершин успіху.

ЛЕВ - удача з вами, тому не треба сподіватися на оточення і озиратися на всі боки, ви самі впораєтеся з усіма справами.

ДІВА - серед метушні нинішнього дня обов'язково виділіть час для відпочинку і скрупульозного аналізу пройденого і майбутнього шляху.

ВАГИ - події нинішнього дня знаходяться під заступництвом зірок. Вам залишається лише гармонійно вписатися в цю ситуацію.

СКОРПІОН – місяць, що спадає, створює певний крен в настрої, заколисуючи і розслабляючи. Так що вирішуйте - бути або не бути.

 СТРІЛЕЦЬ - вітер удачі наповнює вітрила ваших бажань. Упевнено спрямовуйтеся до наміченої мети під оптимістичним прапором.

КОЗЕРІГ - зірки на вашому боці, головне, повірте у свої можливості і упевнено беріться за справу - у вас все вийде.

ВОДОЛІЙ - хоча і не боги горщики обпалюють, бити їх з будь-якого приводу не варто. Сім разів подумайте, перш ніж розбивати.

РИБИ - не поспішайте сьогодні з похвалою або засудженням чого-небудь. Схоже, вам буде відведена роль третейського судді - думайте.

comments powered by HyperComments