ФДМУ чекає пропозицій потенційних інвесторів щодо приватизації ДП «Завод «Електроважмаш»

Понеділок, 26 грудня 2016, 15:15
Основні напрями діяльності підприємства: виробництво електродвигунів
ФДМУ чекає пропозицій потенційних інвесторів щодо приватизації ДП «Завод «Електроважмаш»

Фонд державного майна чекає пропозицій від потенційних інвесторів щодо приватизації  Державногопідприємства«Завод «Електроважмаш». Завод знаходиться в
м. Харків, пр. Московський, 299.

Основні напрями діяльності підприємства: виробництво електродвигунів, генераторів і трансформаторів та іншого електричного устаткування, в тому числі для автотранспортних засобів.

Підприємство працює за декількома перспективними напрямками розширення виробництва:  виробництво гідрогенераторного обладнання одиничною потужністю від 2 до 6 МВт для малих та міні ГЕС;  виробництво турбогенераторного обладнання одиничною потужністю від 600 до 800 МВт для потужних теплових електростанцій;  виробництво турбогенераторів одиничною потужністю 1000 МВт для атомних електростанцій;  виробництво електродвигунів асинхронних тягових для міського електротранспорту.

Раніше ФДМУ заявил про приватизацію державного пакета в 65.001% акцій Акціонерної компанії "Харківобленерго" / 61037, Харківська обл., м. Харків, вул. Плеханівська, 149/ на  конкурсі з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону.

 

comments powered by HyperComments