АЙТІ Крон з Харкова розробить офіційний веб-портал Міносвіти

Четвер, 5 січня 2017, 11:17
Міносвіти коштуватиме це 98 тис. грн.
АЙТІ Крон з Харкова розробить офіційний веб-портал Міносвіти

Відповідно до даних розміщених у системі Prozorro, Міносвіти коштуватиме це  98 тис. грн., що майже у двічі менше очікуваної вартості. Виконавцем буде Товариство з обмеженою відповідальністю «АЙТІ Крон» (м. Харків). Замовником послуги є ДП «Інфоресурс», яке підпорядковується Міносвіти.

Технічним завданням на створення сайту передбачено, що його дизайн має бути унікальним, сучасним, цілісним. При розробці дизайну та розмітки сторінок необхідно керуватися принципами сучасного сайтобудування. В якості зразка графічного дизайну веб-порталу доцільно використовувати наступні веб-портали урядових установ:

Міністерство інфраструктури України;

Міністерство юстиції України;

Державна прикордонна служба України.

Як зазначено в ТЗ, на початку головної сторінки веб-порталу повинне бути розміщене зображення Державного Герба України та банеру «Здійснюємо реформи – змінюємо Україну».

Інформація на веб-порталі повинна подаватися українською, російською та англійською мовами, йдеться в вимогах, - повідомило видання Вища освіта.

Додамо, що Міністерство освіти і науки України планувало виділити на замовлення цієї послуги 166.665 грн., але в результаті проходження процедури закупівель, один із замовників запропонував створити сайт набагато дешевше.

comments powered by HyperComments