Власники квартир готові здавати їх без оренди, тільки за оплату "комуналки"/ Відео

Неділя, 22 січня 2017, 09:28
Суми в платіжках сягають трьох, чотирьох та навіть п'яти тисяч гривень.
Власники квартир готові здавати їх без оренди, тільки за оплату "комуналки"/ Відео
Все більше власників квартир в Україні ладні здавати їх майже безкоштовно. Єдине прохання - сплачувати "комуналку", - розповідають в сюжеті " Харьковские известия"
"В квартире есть вся мебель,холодильник,телевизор,интернет; Оплата в отопительный сезон только за коммунальные - около 2000 грн в месяц за всё..Рядом больница,рынок,садик."
"При заселении предоплата 500 грн.(отдается при выселении), копия документов, расписка. В отопительный сезон - коммунальные услуги сколько накрутите, в зависимости сколько будет проживать. Снятие показаний и оплата каждого месяца 30 числа!!! В летнее время - сумма договорённая."
"Сдам в аренду трехкомнатную частично меблированную квартиру на аптеке в 65 доме. Одна спальня закрыта! Состояние на фото. В зимний период оплата коммунальных услуг. В летний 500 грн плюс ком."
Подібних оголошень в мережі - все більше. Подекуди власники житла навіть готові допомагати з оплатою комунальних послуг. Адже суми нерідко - непідйомні. Суми в платіжках сягають трьох, чотирьох та навіть п'яти тисяч гривень. Одне тільки опалення двокімнатної квартири без лічильників обходиться щонайменш у тисячу гривень. А, наприклад, в столиці, ця сума може бути в три рази більшою.
Саме такі зміни комунальних тарифів, кажуть ескперти, спровакували зміни на рику оренди житла - якщо раніше середня вартість квартири в найм була на рівні дев'яти тисяч гривень, тепер середня вартість - шість. от тільки комунальні платежі до цієї суми зазвичай не входять, а оплачуються окремо.
 

Нагадаємо, що електроенергія подорожчає майже на 30%, що приведе до росту цін на опалення і воду.

comments powered by HyperComments