Мерія з поліцейськими "ганятимуть" "несанкціонованих" дрібних торговців біля метро

Середа, 15 березня 2017, 14:07
Під заборону підпадають також мобільні кав'ярні без документів і «наливайки»
Мерія з поліцейськими "ганятимуть" "несанкціонованих" дрібних торговців біля метро

Про це заявив перший заступник міського голови Ігор Терехов під час наради з представниками Національної поліції і керівниками районних адміністрацій.

«Це стосується, в першу чергу, торгівлі біля виходів зі станцій метро та інших місць несанкціонованої торгівлі. Люди не можуть пройти. Це треба припинити», - заявив перший віце-мер.

Він зазначив, що перш за все на порядку денному стоїть боротьба з мобільними кав'ярнями, які торгують без документів, а також так званими «наливайками», де без дозволу торгують алкогольними напоями.

Ігор Терехов зазначив, що в кожному районі є спеціально відведені для торгівлі місця, і запропонував співробітникам правоохоронних органів під час рейдів інформувати таких продавців про ці місця.

«Ми надамо вам всю посильну допомогу, ми дамо вам всі адреси», - зазначив Ігор Терехов, звертаючись до співробітників поліції.

Нагадаємо, що на Московському проспекті, поруч з метро «Індустріальна» (колишня «Пролетарська»), торгують цигарками з ДНР з лотка, надійшло на номер 102 у вівторок, 14 березня.

comments powered by HyperComments