Гройсман не дозволяє "кошмарити" бізнес

Середа, 26 квітня 2017, 12:11
Прем'єр застеріг правоохоронців від здійснення будь-якого тиску чи перепон для розвитку бізнесу
Гройсман не дозволяє "кошмарити" бізнес

Про це Глава Уряду сказав під час розширеного засідання колегії МВС України.

"Наше з вами завдання, що стосується економічного блоку Національної поліції - зробити все належне, щоби бізнес не відчував жодного зайвого тиску у своїй діяльності, - зауважив Володимир Гройсман. - Ті, хто продукують національний продукт, мають бути захищені, і найголовніше - ми не маємо їм силовим методом заважати. Хотів би, щоб на місцях це був ваш один з головних  пріоритетів, щоб ніхто не дозволяв собі "кошмарити" бізнес".

У той же час Прем’єр-міністр визнав: серйозних нарікань на роботу правоохоронців з боку бізнесу сьогодні небагато. Про це свідчать результати зустрічей Глави Уряду з представниками реального сектору економіки. На думку Прем’єр-міністра, зараз дуже важливо, аби керівники управлінь поліції на місцях підтримувати діалог з підприємцями для того, щоб розуміти їхні проблеми і не створювати додаткових перешкод у їхній діяльності.

Як раніше писала «Справжня Варта», чесному бізнесу боятися нічого.

Рішення про підвищення мінімальної заробітної плати до 3200 грн, яке безпосередньо стосується 4 млн українців, має бути виконано. Роботодавці, що не забезпечать виплату працівникам заробітних плат не менше встановленого рівня, будуть покарані. Водночас чесному бізнесу, який платить «білу» заробітну плату, – боятися нічого.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

comments powered by HyperComments