Держпраці перевірило харківські підприємства-боржників із зарплатні

П'ятниця, 2 червня 2017, 15:18
За результатами виявлених грубих порушень законодавства про працю до правоохоронних органів спрямовано матеріали по 22 підприємствах
Держпраці перевірило харківські підприємства-боржників із зарплатні

Коім того, до суду спрямовано 12 протоколів про адміністративні правопорушення за ознаками ч.1 ст.41 КУпАП. По 10 посадових особах було внесено відомості до ЄРДР. Штрафів накладено на загальну суму 638,4 тис. грн., -  , - повідомляє «Справжня Варта».

Серед боржників - ПАТ «Харківський електромеханічний завод «Укрелектромаш», ТОВ УДПІ «УкркомунНДІпроект», ПП «Сервісна компанія «Комфорт», ДП НДІ «ХЕМЗ».

Крім того,  на КП «Чугуївський комунальний комплекс» борги з виплати заробітної плати станом на 1 червня 2017 року було погашено в повному обсязі. 

Як раніше писала «Справжня Варта», заробітна плата на заводі імені Малишева в середньому становить 6200 грн.

Завод підвищує суми соціальних виплат і стимулює досвідчених професіоналів ділитися знаннями з молоддю. Так, у цьому році підприємству вдалося збільшити розмір матеріальної допомоги: раніше вона становила у цілому близько 50 тис. грн на місяць, зараз - 100 тис. грн. Переглянуто й виплату працівникам, які навчають молоді кадри: кожен наставник впродовж шести місяців отримуватиме додатково до зарплати 1 тис. грн (раніше наставник отримував 5% від окладу - в середньому 200-300 грн).

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments