ОСББ отримають додаткове фінансування

Середа, 21 червня 2017, 19:16
Харківська міськрада виділила додаткові кошти
ОСББ отримають додаткове фінансування

З коштів міського бюджету додатково виділили 1 млн грн на капітальний ремонт будинків ЖК, ЖБК та ОСББ, - повідомляє «Справжня Варта»

Також на послуги з благоустрою прибудинкових територій ЖБК, ЖК та ОСББ виділили 199 тис. грн; на послуги з утримання, прибирання прибудинкових територій - 109 тис. грн; на послуги з вивезення побутових відходів, їх утилізації та знешкодження - 90 тис. грн; на надання ЖБК, ЖК та ОСББ допомоги з утримання та технічного обслуговування ліфтів - 196 тис. грн; на придбання спортивних майданчиків - 49 тис. грн.

Як раніше писала «Справжня Варта», в місті діє Програма підтримки ЖБК, ЖК та ОСББ, згідно з якою роботи в таких будинках проводять на умовах співфінансування: 25% коштів виділяють мешканці будинків, а 75% - міський бюджет. Наприклад, цього року в 15 будинках замінять ліфти, у 45 - відремонтують 70 вхідних груп, а в різних дворах встановлять 28 спортивних і дитячих майданчиків. Цей план робіт постійно коригуються. Щоб взяти участь у програмі підтримки, жителям кооперативів необхідно звернутися до Департаменту житлового господарства.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments