Екс-директора Харківського тракторного заводу підозрюють у розтраті і зловживанні службовим становищем

Понеділок, 24 липня 2017, 16:05
Саме за цими статтями КК України поліція намагається пред'явити підозру Владиславу Губіну
Екс-директора Харківського тракторного заводу підозрюють у розтраті і зловживанні службовим становищем

Про виклик до слідчого з метою пред'явити підозру Владиславу Губіну поліція офіційно проінформувала на своїх медійних ресурсах, що може означати: Губін не поспішає за своєї ініціативи приходити до правоохоронців, - повідомляє «Справжня Варта»

Відомо, що Генеральним директором акціонерного товариства «Харківський тракторний завод» призначено Губіна у липні 2013 року. ХТЗ він керував до березня 2016 року. За цей час змінилися власники заводу, а до його колишнього менеджменту Служба безпеки пред'являла претензії. Виробництво на заводі до недавнього часу було фактично зупинено. Тільки після втручання у справи підприємства перших осіб держави за ініціативи голови ХОДА Юлії Світличної ХТЗ снова розпочав роботу.

Крім того, у липні персонально до Губіна ПАТ «Харківський тракторний завод» в особі представника - акціонера - Калвертон Істеблішмен Лімітед (Calverton Establishment Limited) подало позов з вимогою відшкодувати майже 29,55 млн. грн. збитків.

Наводимо поліцейську інформацію повністю:

"Повістка про виклик

Відповідно до вимог ст.ст. 133, 135, 297-5 КПК України підозрюваному Губіну Владиславу Валерійовичу, 1974 р.н., уродженцю м. Харків, зареєстрованому за адресою: Харківська обл., м. Харків, вул. Н.Ужвій, буд. 92, кв. 102, необхідно з’явитись 28 липня 2017 о 10:00 у кабінет № 19 до Слідчого відділу Індустріального ВП ГУНП в Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Луї Пастера, 16А, до слідчого Голозубова В.В., контактні телефони 93-31-15, 93-50-64, для відкриття та надання доступу до матеріалів кримінального провадження, а також проведення інших процесуальних дій по кримінальному провадженню, відкритому за ч. 5 ст. 191, ч.1 ст. 366 Кримінального кодексу України".

Як раніше писала «Справжня Варта», голова ХОДА провела виїзний прийом громадян на Харківському тракторному заводі.

«Було багато питань щодо долі заводу, але завдяки спільним зусиллям держави, особисто Президента України Петра Порошенка, інвестора, завод вдалося запустити, - зазначила Юлія Світлична. - Сьогодні головне завдання інвестора - виконати зобов'язання, взяті перед державою і перед трудовим колективом. Найважливіше - щоб у людей була робота і заробітна плата».

Юлія Світлична підкреслила, що запуск ХТЗ - один з етапів розвитку машинобудування області, яке є основою економіки Харківщини.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments