З початку року Державний бюджет України поповнився майже 11 мільярдами гривень митних платежів від Слобожанської митниці

П'ятниця, 6 листопада 2020, 17:33
В Слобожанській митниці Держмитслужби підбили підсумки роботи за 10 місяців поточного року. З початку року до Державного бюджету України перераховано понад 10 902,1 млн гривень. Додаткова сума надходжень склала майже півмільярда гривень — а саме 491,8 млн гривень.
З початку року Державний бюджет України поповнився майже 11  мільярдами гривень митних платежів від Слобожанської митниці

Як повідомили в митниці, додаткові кошти вдалося  отримати за рахунок  контролю митної вартості  - 446,4 млн грн, контролю за визначенням країни походження — 26,5 млн грн та класифікаційної роботи — 18,9 млн гривень.

Проінформували у митній службі Слобожанщини і щодо  основних  бюджетоутворюючих податків — лідерів, в розрізі яких до держбюджету перераховані значні суми з початку року.

Так, найбільші за обсягом:  податок на додану вартість — 9,9 млрд грн, ввізне мито — 812,3 млн грн,  акцизний  податок  -161,7 млн грн тощо.

 “Сьогодні митна служба  рухається в напрямку перетворення в сучасну та сервісно-орієнтовану митницю шляхом спрощення митних процедур, прискорення експорту та імпорту товарів. Слобожанська митниця Держмислужби також створює умови для комфортного та оперативного обслуговування суб’єктів зовнішньо-економічної діяльності, які працюють  з дотриманням вимог законодавства України”, - відзначає керівник Слобожанської митниці Держмитслужби Юрій Міщенко.

 

 

 

 

 

 

comments powered by HyperComments