Відроджуваному харківському «Металісту» за ігри на своєму домашньому стадіоні загадали суму вдесятеро більшу, ніж «Металісту-1925»

Середа, 21 липня 2021, 22:03
Журналісти спортивних ЗМІ здивовані нерівними ціновими умовами оренди ОСК «Металіст», у яких в новому футбольному сезоні виявилися відроджуваний ФК «Металіст», для якого це історично домашня арена, і «Металіст 1925».
Відроджуваному харківському «Металісту» за ігри на своєму домашньому стадіоні загадали суму вдесятеро більшу, ніж «Металісту-1925»

Як повідомили спортивні ЗМІ, в розпорядженні яких виявилися відповідні договори з двома клубами, згідно з якими ФК «Металіст» заплатить 300 тисяч грн за гру, а «Металіст 1925» – 30 (тридцять!) тисяч грн за гру.

Показово, що за оренду стадіону в 10 разів більше буде платити не «Металіст 1925», який почне в цьому сезоні виступати в українській Прем'єр-Лізі, а відроджуваний ФК «Металіст», який поки перейшов з другої ліги до першої.

На думку футбольних експертів, 30 тис. грн за один матч жодним чином не можуть компенсувати реальні витрати на експлуатацію стадіону на проведення футбольних матчів. А журналісти спортивного порталу Prosportua.com додають, що раніше керівництво «Металіста 1925» відмовилося брати участь у фінансуванні реконструкції футбольної інфраструктури, якою команда користувалася останні п'ять років.

Тим часом на офіційному сайті клубу «Металіст» оприлюднено повідомлення про масштабні оновлення на стадіоні в рамках відновлення футбольної інфраструктури. Тут привели в порядок металеві опори, в самій чаші «павучка» ремонтують сходові марші, проводять гідроізоляцію і вирівнювання поверхонь, реконструюють підтрибунні приміщення.

comments powered by HyperComments