До Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти надійшло близько 30 заяв із місць позбавлення волі

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 1 березня 2011, 16:57
Ці люди теж мають конституційні права і правоохоронні органи дали згоду допомагати в цій справі. Але списувати буде неможливо і ці умови однакові для всіх.
До Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти надійшло близько 30 заяв із місць позбавлення волі

Про це та інше сьогодні під час прес конференції повідомив Директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко.

Пан Олександр також зазначив, що отримати позитивні результати можуть усі, хто відвідував заняття школи і намагався щось зрозуміти і вивчити.

Диференційоване тестування Міністерство освіти не затвердило, тому завдання будуть для всіх однакової складності.

Олександр Сидоренко також наголосив на тому, що тести з англійської мови складені на основі британської лінгвістики і філології. Але в багатьох школах вивчають американський варіант англійської мови, тому на цьому етапі виникає конфлікт між учнями школи, викладачами і центром оцінювання знань.

«Списувати не буде ніхто», - додав Олександр Сидоренко. Наявність в абітурієнта мобільного телефону тягне за собою анулювання роботи і видалення з бази даних регіонального центру оцінювання якості освіти. Тобто такому абітурієнтові доведеться проходити тестування наступного року.

Про інші методи запобігання списуванню Олександр Сидоренко говорити відмовився, посилаючись на те, що це є таємницею їх закладу, і розголошення цієї інформації може спричинити пошуки нових способів списування, замість продуктивного навчання, віри у свої сили і здібності.

 

comments powered by HyperComments