Чому міліціянти перекрили один вихід зі станції метро «Проспект Гагаріна» і вхід у вокзал Левада?

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 22 квітня 2011, 00:02
Близько 50 міліціянтів прохали людей обходити центральний вхід у вокзал Левада і заходити на перони залізничних колій з тилу (обходити достатньо не мало). Така ситуація тривала більше двох годин.
Чому міліціянти перекрили один вихід зі станції метро «Проспект Гагаріна» і вхід у вокзал Левада?

 

Біля дороги стояло авто ДАІ. Але дорогу, хоча б раз на 10 хвилин ніхто не перекривав. Люди перебігали її поміж машинами що рухаються. Адже ніхто не знав, що перекритий не лише вихід з метро, а й вхід у вокзал.

Міліціянти відмовлялися пояснити причину блокування вокзалу. Одні направляли до начальника, який стояв у тому місці, куди пройти не дозволяли, або до лінійного відділку міліції, де теж відмовились дати будь-які пояснення.

Ситуація на вокзалі була дещо дивною. Хлопці в металевих шоломах кілька разів ходили до кіоску «Кулиничи» де продаються всілякі солодощі і кава, рухалися то вліво, то вправо на невеличкому майданчику біля центрального входу в вокзал. Один з них не пускав перехожих пройти до заблокованого входу в метро. Але попереджати людей можна і без металевого шолома та автомата.

На вході в вокзал стояло кілька людей, які не кваплячись заповнювали якісь документи (імовірно протоколи). Якби там було небезпечно, вони б, мабуть, це робили в іншому місці. Фотографувати майже нічого не дозволяли, перехожих прохали проходити далі і довго не розглядати, те що відбувається.

Таке дійство закінчилось о 18.20. Але пояснювати що трапилося міліціянти відмовились. Лише один працівник правоохоронних органів з невисоким званням згодився відповісти на кілька питань.

«Жодної загрози для життя не було сказав він. Це точно. Раптово почалася паніка. Всіх попрохали швидко вийти з вокзалу. Чому ми не пускали людей до вокзалу, чесно кажучи, я сам до кінця не зрозумів», - прокоментував правоохоронець.

comments powered by HyperComments