В харківській міліції буде створений відділ по боротьбі з кіберзлочинністю

Четвер, 9 червня 2011, 17:00
Про це повідомив заступник начальника управління МВС України в Харківської області - начальник управління кадрового забезпечення Андрій Стародубцев, коментуючи заплановану реорганізацію обласного управління міліції. За словами Стародубцева, відділ працюватиме в управлінні по боротьбі з торгівлею людьми.
В харківській міліції буде створений відділ по боротьбі з   кіберзлочинністю

 

«Це новий для нас напрям. Зараз мипрописуємо положення про відділ, готуємо його штат. Рішення про створення відділу приймалося довго, раніше планувалося, що він працюватиме в управлінні по боротьбі з економічною злочинністю», - відзначив він. 

Крім того, планується, що управління з питаннь громадянства, міграції і реєстрації фізичних осіб, за словами Стародубцева, до кінця 2011 р. буде передано в розпорядження Державної імміграційної служби.   Також може бути виведене з підпорядкування МВС і передане в розпорядження Державної служби по боротьбі з незаконним обігом наркотиків управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків (УБНОН).   «Ми сподіваємося все-таки, що УБНОН залишиться у нас, тому що боротьба з наркотиками зв'язана і з боротьбою з іншим злочинам», - відзначив Стародубцев. 

comments powered by HyperComments