Обласна рада дозволила зачинити на Харківщині 4 ліцеї та змінила правила торгівлі. Опозиція проти

П'ятниця, 17 червня 2011, 09:21
Більшість обранців у сесійній залі підтримали таку пропозицію, у той же час фракція партії "Батьківщина" була категорично проти цього рішення. Виникли суперечки і щодо затвердження нових програм. Такою була чергова сесія обласної ради і пройшла вона у звичному режимі - провладна більшість вирішувала проблеми на власний розсуд.
Обласна рада дозволила зачинити на Харківщині 4 ліцеї та змінила правила торгівлі. Опозиція проти

На порядку денному сім нових програм. Більшість з них вже працювали кілька років тому. У той же час доповідача - начальника управління економіки Сергія Авершина депутати засипали питаннями майже по кожному документу. Найбільше претензій до програми функціонування роздрібних ринків. Справа у тому, що автори внесли до документу пункт про певні правила для продавців. Представники опозиції переконані - рекомендації незабаром перетворяться на обов’язкові вимоги і заважатимуть торгувати на ринках.

Інший клопіт - освітянський. Депутати передали ліцей університету імені Каразіна місту  як цілісний комплекс разом землею та приміщенням. У той же час ця нерухомість є державною власністю.

Наступного навчального року ця передача може залишити цей заклад без фінансування. Область грошей на нього давати не повинна, а чи передбачило кошти місто ніхто навіть не поцікавився.

Ще чотири ліцеї - автотранспортний, залізничний, торговельний та ліцей будівництва обласна рада вирішила взагалі закрити. Більшість таке рішення підтримала.

comments powered by HyperComments