У Харкові відкриють Почесне консульство Словаччини

Середа, 22 червня 2011, 11:44
Член наглядової ради ПАТ "Банк" Золоті ворота "(Харків) Вадим Вишневський пройшов в посольстві Республіки Словаччина процедуру узгодження своєї кандидатури на посаду почесного консула Словаччини в Харкові.
У Харкові відкриють Почесне консульство Словаччини

 

Почесне консульство, крім Харківської області, буде також обслуговувати Полтавську, Сумську та Луганську області. За словами В. Вишневського, відкриття консульства допоможе інтенсивніше залучати іноземні інвестиції в регіон. "Іноземні бізнесмени, приїжджаючи до нас, повинні відчувати себе захищеними з боку української держави, а в разі чого, знати, до кого звертатися.

Саме з цією метою ми докладаємо зараз зусилля для відкриття почесного консульства. У Словаччині добре розвинена промисловість, наприклад, верстатобудування. Вони з задоволенням розмістять свої виробництва на наших територіях, їм дешевше буде обходитися оплата праці. Україна має великий потенціал, щоб співпрацювати з Європою, але для цього іноземні інвестори хочуть одного - захищеності своїх інвестицій ", - зазначив В. Вишневський.

comments powered by HyperComments