Відкрите звернення "Зеленого Фронту" до голови організації ВО "Батьківщина" Арсена Авакова

Субота, 27 серпня 2011, 10:41
16 серпня активісти "Зеленого Фронту" несподівано виявили, що до однієї з ділянок харківського Лісопарку, виділеної під приватну забудову, начебто причетний Любомир Григорець, депутат міської ради, голова Дзержинської районної організації ВО "Батьківщина". Спроби підтвердити або спростувати таку причетність у його партійного керівництва виявились марними. Тому "Зелений Фронт" відкрито звернувся до А.Авакова.
Відкрите звернення "Зеленого Фронту" до голови організації ВО "Батьківщина" Арсена Авакова

У зв'язку з подіями на "Зенитівській поляні" з'ясувалось, що до розграбування Лісопарку причетний депутат міськради від політичної партії ВО "Батьківщина". Через це "Зелений Фронт" звернувся з відкритим зверненням до лідера обласної організації названої партії Арсена Авакова. Текст листа наведено нижче.

Шановний Арсене Борисовичу!

16 серпня члени ХОГО "Зелений Фронт", а також жителі міста, які відпочивали в Лісопарку, підійшли до огорожі, яку будували в центрі Лісопарку, з метою дізнатися, хто виконує роботу. Робітники викликали "хазяїна" ділянки. Як "хазяїн" на місце прибув депутат міськради від політичної партії ВО "Батьківщина"  Григорець Любомир Дмитрович, який, не показавши документи на ділянку, захищав його, погрожував тим, хто зібрався, в тому числі й викликом міліції.

Шановний Арсене Борисовичу! Ми звертаємося до Вас як до керівника обласної парторганізації ВО "Батьківщина", а також тому, що Ви позиціонуєте себе як захисник зелених насаджень, у тому числі й Харківського лісопарку. Дайте, будь ласка, відповідь: чи сумісна співучасть депутата міськради в розграбуванні Лісопарку з його членсством у ВО "Батьківщина"?

Ми звертаємось до Вас з проханням відреагувати на цю ситуацію і зробити все можливе, щоб центр Харківського лісопарку залишився у власності територіальної громади міста Харкова! Доведіть своїми діями, що опозиція дійсно керується не користними інтересами, а моральними принципами, ставить суспільне благо вище власного, поважає екологічні закони, протистоїть корупції. Харківський лісопарк унікальний і є надбанням усього народу України, а не окремих громадян. Зберегти його - обов'язок нинішніх поколынь екологів та політиків, господарникыв і звичайних харків'ян!

З повагою,

Заступник голови Координаційної  Ради ХОГО  "Зелений Фронт" О.Перегон

 



 

comments powered by HyperComments