У Харкові завершився фестиваль екологічної урбаністики «Акумулятор»

Світлана Шкурай  |  Понеділок, 29 серпня 2011, 14:01
Читанням віршів та показом малюнків у Харкові закінчився триденний «Акумулятор». Останні заходи відбулися за будівлею ХАТОБу 28 серпня о 19 годині. Своїми виступами учасників фестивалю розважили харківські поети та гості з інших міст України і навіть Польщі.
У Харкові завершився фестиваль екологічної урбаністики «Акумулятор»

 

Сергій Жадан, письменник, організатор фестивалю, модерував мистецьку акцію: представляв по черзі виступаючих та передавав їм гучномовець.  Перед початком він звернувся до присутніх, розповів про фестиваль, читання віршів і додав: «Буде ставати все темніше і темніше, і коли стане зовсім темно, то от на цьому екрані почнеться художня акція. Я думаю, що так плавно наш фестиваль завершиться». Потім запросив Олександра Ірванця зачитати свої поезії.

У події брали участь харківські поети Євген Журер та Олександр Середа, які зачитали по кілька творів. Поділилися своїм творчим доробком і киянин Павло Коробчук та донеччанин Олександр Демченко. А завершив літературні читання Марцін Цецко, останній вірш якого присутнім пояснила перекладач, бо поет пише твори польською.

Насамкінець за допомогою проектору на стіні театру організатори показали роботи усіх, хто зробив малюнки під час першої частини заходу. Таким чином, не тільки закінчився «Акумулятор», а й розпочався інший захід – фестиваль вуличного мистецтва  StreetArtFest.

comments powered by HyperComments