У Харкові відбулась перша презентація проекту «Нові люди». Його мета - об’єднати людей, які прагнуть змін

Жанна Титаренко  |  Четвер, 1 вересня 2011, 12:20
Кожен охочий міг заповнити спеціальну анкету і залишити свої координати для подальшої співпраці. Метою проекту є гуртування людей задля спільного напрацювання нової ідеології державного розвитку і зміни влади.
У Харкові відбулась перша презентація проекту «Нові люди». Його мета - об’єднати людей, які прагнуть змін

Проект «Нові люди» діє від Громадської ініціативи «Оновлення країни».

«Я певна, що серед Вас є люди, які прагнуть змінити нашу країну на краще. Ми повинні змінити не тільки владу, а й її систему. Нам потрібно творити нові сторінки історії України, не забуваючи про героїчні подвиги наших предків.  Хто хоче  долучитися до розбудови своєї країни, будь ласка, заповнюйте анкети» - оголосила  координатор Харківського осередку ГІ «Оновлення країни» Олена Дюженко.

«Цей проект дозволить об’єднати людей, які будуть здатні не лише скаржитись на чинну владу, а зможуть зайняти її місце та гідно представляти інтереси громадян на всіх рівнях державного управління та в громадському секторі» - додала Олена Дюженко.

В рамках проекту проводитимуться семінари, конференції, дискусії та конкурси, метою яких є напрацювання нової філософії державного розвитку. Це сприятиме підвищенню професійного рівня та конкурентоспроможності патріотично спрямованої молоді, дозволить набути необхідних навичок для безпосередньої участі в управлінні країною.

Проект «Нові люди» зацікавив багато молоді, але бажання змінити свою країну виявилося і в людей літнього віку. Найбільше вразила відповідь однієї дівчини. На питання: «Чому Ви зацікавлені у співпраці?», вона коротко написала: «Бо я українка!».

Тож допоки в нашого народу буде присутній незламний український дух, що передається  з покоління в покоління нашими пращурами, допоки буде й Україна!

Якщо Вас зацікавив проект «Нові люди» Ви можете зайти за цим посиланням і заповнити анкету.

comments powered by HyperComments