У Харкові стартує телевізійний проект «Трибуна ТВ»

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 28 жовтня 2011, 16:24
Телепрограма виходитиме двічі на тиждень. Сюжети програм зніматимуть у проблемних частинах міста Харкова. Журналістські розслідування стосуватимуться незаконної забудови та низки інших проблем, з якими стикаються пересічні мешканці Харкова.
У Харкові стартує телевізійний проект «Трибуна ТВ»

Про це та інше під час прес-конференції повідомили керівник телевізійного проекту «Трибуна ТВ» Віктор Чесак та журналіст Ярослав Мінервін-Якименко.

Під час прес-конференції відбувся перегляд першого випуску програми «ТрибунаТВ», який стосується проблемного будівництва по вул. Пішкінській, 2, що неподалік станції метро «Історичний музей».

Віктор Чесак наголосив на тому, що проект «Трибуна ТВ» буде не тільки розповсюджувати інформацію, а й допомагати мешканцям Харкова в самоорганізації задля вирішення низки проблем їх повсякденного життя. Наразі організатори цього проекту проводять збір підписів і вимагають завершення будівництва по вул. Пушкінська, 2.

Офіс, у який можуть звертатися мешканці Харкова за журналістською допомогою розташований, за адресою: вул. Римарська, 18.

У студію також будуть запрошувати звичайних людей, які ділитимуться своїми поглядами і баченням шляхів вирішення спільних проблем.

Телевізійний проект «Трибуна ТВ» буде доступним для перегляду з 1 листопада поточного року. Наразі тривають переговори з різними телеканалами, тому на якому каналі буде виходити програми цього проекту покищо невідомо.

comments powered by HyperComments