У Харкові відбулась презентація другого видання книги Станіслава Ніколенка «Гром победы раздавайся? Постскриптум Едут, едут по Берлину Ваши казаки»

Жанна Титаренко  |  Субота, 29 жовтня 2011, 00:26
У книзі наведена низка фактів з життя відомих російських полководців та розвінчання низки міфів нав’язаних совєтською пропагандою щодо їх героїчності. Станіслав Ніколенко в іронічній формі аналізує достатньо відомі факти з російської військової історії і пояснює послідовність певних подій, що відбулись як в російській, так і в українській історії.
У Харкові відбулась презентація другого видання книги Станіслава Ніколенка «Гром победы раздавайся? Постскриптум Едут, едут по Берлину Ваши казаки»

Під час презентації книги, своїми думками щодо опису історичних подій поділилися історик і журналіст Вадим Джувага, філософ, лінгвіст і громадський діяч Ігор Рассоха, історик Андрій Кириченко, видавець Олександр Гайденко та інші гості заходу, які прочитали цю книжку і мають власну думку щодо сказаного автором.

Святкову частину заходу забезпечили бандуристки з Харківського училища культури. А знаний харківський бард Микола Воловик виконав пісню на слова місцевого поета, члена Спілки Письменників України Віктора Бойка та харківські коломийки.

Організатором цього чудового вечора була ведуча радіопрограми «Харківська духовина» Вікторія Склярова.

Книга видана невеликим накладом, але коштує зовсім недорого. Охочих ознайомитися з іншим баченням постатей Алєксандра Нєвского, пам’ятник якому нещодавно було встановлено в Харкові, Дмітрія Донского, Пєтра І, Алєксандра Суворова і Міхаіла Кутузова та придбати цю книгу прошу звертатись за адресою: zhanna.morta@gmail.com

comments powered by HyperComments