Декілька сотень мешканців Харкова вийшли на Майдан Свободи з вимогою покарати усіх осіб, причетних до вбивства чорнобильця Геннадія Конопльова

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 29 листопада 2011, 23:20
Вбивство учасника голодування у Донецьку було скоєно 27 листопада поточного року. Геннадія Конопльова живцем затоптали працівники міліції та інших спецслужб. Сьогодні, загиблого шахтаря, чорнобильця і члена партії ВО «Батьківщина» харківці вшанували хвилиною мовчання і висловили свій протест проти дій чинної влади.
Декілька сотень мешканців Харкова вийшли на Майдан Свободи з вимогою покарати усіх осіб, причетних до вбивства чорнобильця Геннадія Конопльова

На Майдані Свободи також було зачитано заяву Народної Ради України, у якій пролунали прізвища тих ,хто мають відповідати за цей злочин:

«Ми покладаємо всю відповідальність за скоєний злочин, що спричинив загибель людини,  на Президента України Януковича В.Ф., голову Донецької облдержадміністрації Шишацького А.В., начальника Донецького обласного управління міліції  Дубовика В.Б.! Вимагаємо негайної відставки Шишацького А.В. та Дубовика В.Б.».

До участі в пікеті Харківської облдержадміністрації долучились Харківська спілка підприємців, «Зелений фронт», Народний Рух України, ВО «Батьківщина», ВО «Свобода» та низка інших громадських і політичних організацій.

Учасники пікету скандували «Банду геть!» і наприкінці цього заходу пролунало звернення до міліції з проханням не захищати злочинну владу і стати на бік народу.

Серед інформаційних повідомлень було наведено низку фактів про корупційні діяння чиновників, про вбивство журналіста, яке нещодавно було скоєно у Києві, і про ті підвищення тарифів за комунальні послуги у 2-5 разів, які планують запроваджувати для населення з 2012 року.

comments powered by HyperComments