ВО "Свобода" в Харкові виходить на "стежку війни" проти нових житлових тарифів

Четвер, 22 грудня 2011, 11:47
23 грудня 2011 року з 9.30 ранку Харківська міська організація ВО "Свобода" проведе пікетування Харківської міської ради з вимогою до депутатів скасувати рішення виконавчого комітету про підвищення тарифів на обслуговування житлових будинків та прибудинкових територій та ініціювати відставку виконкому в повному складі.
ВО "Свобода" в Харкові виходить на "стежку війни" проти нових житлових тарифів

20 грудня 2011 року виконавчий комітет Харківської міської ради під головуванням міського голови Геннадія Кернеса ухвалив рішення про нові розцінки на комунальні послуги з обслуговування житлових будинків та прибудинкових територій, які набудуть чинності 1 січня 2012 року. Харківська міська організація ВО "Свобода" неодноразово заявляла: підвищення квартплати в умовах негативної соціяльної динаміки під назвою "покращення життя вже сьогодні" є недопустимим. Відповідно, "свободівці" ініціюватимуть судову війну проти нових тарифів.

Директор Департаменту житлового господарства  Роман Нехорошков заявив, що за місяць громадського обговорення проекту нових тарифів до виконкому надійшло близько двох тисяч зауважень від громадян і всі їх враховано.

Нагадуємо, що 15 грудня поточного року "свободівці" направили до Харківської міської ради близько 2,5 тисяч підписаних жителями міста зауважень, які містять формулювання "категорично заперечую проти ухвалення рішення виконавчого комітету…". Таким чином, виконком повністю знехтував думкою харківців.

 "Свобода" в Харкові оголошує новий етап війни проти нових тарифів. Після офіційної публікації розцінок на квартплату вона обіцяє надавати юридичну допомогу в складанні судових позовів усіх мешканцям Харкова, які наважаться відстоювати свої інтереси перед "знахабнілими "біло-синіми" чинушами".

comments powered by HyperComments