Мишей не ловимо, наказів не пишемо. Вказівки Табачника до Харкова везуть чумацькими волами?

Четвер, 22 грудня 2011, 15:15
Головне управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації 5 жовтня видало наказ № 526, згідно з яким всі записи в класних журналах повинні вестися державною мовою. Вчителі російської мови на виконання цього наказу змушені переписувати свої журнали з початку навчального року, що називається, заднім числом.
Мишей не ловимо, наказів не пишемо. Вказівки Табачника до Харкова везуть чумацькими волами?

Між тим, відповідний наказ Міносвіти "Про затвердження єдиних зразків обовʼязкової ділової документації у загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів і форм власності" (на підставі якого і видано харківський) напряму передбачає обов'язок обласних державних адміністрацій забезпечити використання  в школах документації нового зразку саме з 1 вересня 2011 р.

Чому в харківському управлінні вирішили розпочати його виконання лише з 5 жовтня, лишається загадкою. Її будуть розгадувати вчителі, які довгими зимовими вечорами переписуватимуть, наче "двієчники", класні журнали. Вони звернулись зі скаргою до депутата обласної ради Людмили Белової від "Батьківщини" (колишнього керівника обласного управління освіти). Депутат, в свою чергу, направила відповідне звернення голові ХОДА Михайлу Добкіну.

Цікаво, що голова адміністрації може зробити на виправлення чиновницького гальмування. Придбати підлеглим календар? Або підключити Головне управління освіти і науки ХОДА до Інтернету?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments powered by HyperComments