Під стінами Качанівської колонії народний депутат хоче влаштувати прийом виборців

Четвер, 5 січня 2012, 14:49
Під стінами Качанівської колонії у Харкові, де перебуває екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, планується встановити намет - громадську приймальню народного депутата. Про це повідомляє прес-служба Київської міської організації партії «Батьківщина» з посиланням на керівника організації Юрія Одарченка.
Під стінами Качанівської колонії народний депутат хоче влаштувати прийом виборців

«Ми маємо намір встановити намет, який є громадською приймальнею народного депутата, і перешкодити цьому харківська влада не може. В даному випадку рішення Харківської «феміди» порушуватиме законодавство про статус народного депутата», - повідомив Одарченко.

Намет буде встановлено на вільній від руху транспорту ділянці.

Одарченко також зазначив, що сьогоднішня акція біля колонії є законною, бо відповідно до закону народний депутат розглядає звернення виборців, а також вживає заходів для реалізації їх пропозицій і законних вимог, інформує виборців про свою депутатську діяльність під час особистих зустрічей з ними.

«Я сьогодні, як народний депутат, проводжу тут, біля колонії, зустріч. Тому ніякі ремонті роботи, червоні лінії, близькість стратегічних об’єктів не можуть бути підставою для заборони цих мирних зборів» - заявив Одарченко.

Крім цього, за повідомленням прес-служби, у четвер, 5 січня, близько 12:30 до стін Качанівської колонії під’їхав автобус з представниками столичного наметового містечка.

«Автобус виїхав з Києва о 5-й ранку, ніяких ексцесів протягом руху не було», - розповів Одарченко.

Нагадаємо, Харківський окружний адміністративний суд 4 січня заборонив харківській обласній організації партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" проведення пікету з установкою наметів напроти будинку Качанівської жіночої виправної колонії 5 і 6 січня. Зокрема, міськрада у позові до суду обґрунтувала вимогу тим, що мітинги не мають заважати вільному руху транспортних засобів і проходу людей.

comments powered by HyperComments