Харків відвідав єпископ Української Лютеранської Церкви В’ячеслав Горпинчук та американський пастор Ніл Шрейдер

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 13 січня 2012, 00:28
На зустрічі з цими людьми прийшли представники різних релігійних конфесій і саме такому колі відбулася презентація книги Даніела Дойчландера «Богослов’я Хреста».
Харків відвідав єпископ Української Лютеранської Церкви В’ячеслав Горпинчук та американський пастор Ніл Шрейдер

 

Для презентації книги було обрано декілька розділів. Значна увага зосереджувалась на парадоксах християнства і парадоксах людського життя.

(Єпископ УЛЦ В’ячеслав Горпинчук) 

Переклад на українську мову праці Д. Дойчландера зробив єпископ УЛЦ В’ячеслав Горпинчук, він же здійснював переклад проповіді гостя сьогоднішньої зустрічі Ніла Шрейдера.

Ніл Шредер дав дуже позитивний відгук про книжку «Богослов’я Хреста».

«Суть книги полягає в тому, що всі християни мусять нести свого хреста», - наголосив Ніл Шрейдер, пояснюючи це тим, що кожен християнин має жити з радістю і не нарікати на Бога за труднощі та негаразди, з якими доводиться стикатися практично кожному з нас.

(Презентація книги відбулась у приміщенні Харківського осередку Спілки Письменників України)

Коротенькі проповіді також мали єпископ УЛЦ В’ячеслав Горпинчук та пастор Харківськогої парафії «Всіх Святих» УЛЦ Віктор Хаустов. Вони дуже часто зверталися до Святого Письма і цитували його, що давало можливість ще раз пересвідчитися в тому, настільки глибоким і практичним для застосування є зміст цієї книги.

(Пастор Харківськогої парафії «Всіх Святих» УЛЦ Віктор Хаустов) 

Проповіді Слова Божого перемежовувались співаними колядками, піснями, що стосуються християнського посту і покаяння тощо.

Презентована книга Даніела Дойчландера «Богослов’я Хреста» продавалася особливим чином: усі хто мав можливість сплачували по 25 і більше гривень (максимум до 75, бо це є поліграфічна собівартість), а ті хто не мали – отримували книгу в подарунок. Усі зібрані кошти будуть витрачені на друк наступного накладу цього видання.

comments powered by HyperComments