У Харкові стартує фестиваль, що претендує на місце у Книзі рекордів Гіннеса

Жанна Титаренко  |  Четвер, 31 травня 2012, 02:52
Семиденний фестиваль «Екологія і духовність» організували і почали проводити без жодної копійки грошей. Відкриття фестивалю розпочалося з молитов різних конфесійних напрямків.
У Харкові стартує фестиваль, що претендує на місце у Книзі рекордів Гіннеса

 

Перший день фестивалю «Екологія і духовність» припав на 15-річчя від дня заснування Міжрелігійного центру духовності «Згода». Цього дня в приміщенні Харківського осередку Спілки письменників України зібралися представники релігійних громад Рідної Української Національної Віри, Сахаджа йоги та християни з релігійного об’єднання «Ноїв Ковчег».

Доброго настрою і плідної роботи у відродженні духовності та природного потенціалу побажали владика Січеславського краю Ладомир, відомий співак Віктор Кандиба, народний колектив «Односільчаночки» під керівництвом Антоніни Мигай та ціла плеяда громадських діячів і письменників.

В рамках фестивалю відбулась презентація літературно-мистецького альманаху «Дзеркальне сузір’я» та нових книг Леоніда Дорожка, В’ячеслава Рисцова, Василя Хитрука та Ольги Титаренко (м. Полтава).

В екологічному напрямку досить змістовну доповідь підготував співголова громадської екологічної організації «Зелений фронт» Олег Перегон.

«Маленькі одноразові пакети, що безкоштовно дають у супермаркетах, розкладаються від 400 до 700 років. Вже 40 країн світу заборонили використання таких пакетів… Поряд із заповідниками і заказниками врожаї с/г культур значно більші, ніж там, де все розорано, ніж там, де вносять гербіциди і застосовують хімічний захист рослин», - запам’яталося з доповіді Олега Перегона.

Вела вечір голова Харківської релігійного громади Рідної Української Національної Віри Богуслава (Валентина) Овід.

comments powered by HyperComments