Судову тяганину з ідеологічним референтом організації «Патріот України» Олегом Однороженком перевели в таємний режим

Жанна Титаренко  |  Середа, 14 листопада 2012, 01:06
Три судових засідання було проведено підпільно. Запобіжний засіб утримування в СІЗО Олегу Однороженку замінили підпискою про невиїзд. Четвертого разу потерпілому повідомили лише дату і вказали неправильний час початку судового засідання, внаслідок чого він спізнився.
Судову тяганину з ідеологічним референтом організації «Патріот України» Олегом Однороженком перевели в таємний режим

За декілька хвилин після того як потерпілий Олексій Корнєв увійшов до судової зали суддя Марина Купіна оголосила перерву. Справа стосується жорстокого побиття з середніми тілесними ушкодженнями.

Олексій Корнєв встиг задати питання одному зі свідків. Але адвокати підсудних членів організації «Патріот України» здійняли галас, назвали потерпілого невстановленою особою і попрохали суддю негайно оголосити перерву. Все відбулося настільки швидко, що секретар суду, навіть, не встиг зареєструвати присутність Олексія Корнєва під час засідання.

Після такого наполовину таємного засідання адвокат одного з підсудних з криком напала на кореспондентку видання «Справжня варта». Вона з глибоким обуренням по декілька разів запитувала: «Хто Вас просив сюди приходити?!! Хто Вам дав таке право?!!». Взяти хоч якийсь коментар через все це було неможливо.

comments powered by HyperComments