«BE FREE-6»: Харківська ФРІ запрошує до участі в наметовому таборі

П'ятниця, 21 червня 2013, 23:34
Освітньо-мотиваційний табір "BE FREE -6" відбудеться 27-30 червня. Реєстрацію для участі подовжено до 23 червня. Організатор табору - Харківська міська організація Всеукраїнської молодіжної громадської "Фундація Регіональних Ініціатив".
«BE FREE-6»: Харківська ФРІ запрошує до участі в наметовому таборі

Є попередня домовленість паро участь у таборі таких людей, як  Зураб Аласанія, Місько Барбара, Світлана Олешко, Максим Кицюк, Михайло Лебідь, Євген Демченко, Михайло Меркулов та багато інших розповідатимуть все, чого прагне молода людина - - як стати успішним, щасливим та дієвим громадським діячем, підприємцем тощо

ФРІ-табори по всій Україні – це вже традиційний літній відпочинок. Вже вшосте Харківська ФРІ запрошує активну, творчу молодь зі всієї України на триденний наметовий табір.

Програма табору формуватиметься відповідно до побажань учасників. Та

на ньому обов'язково будуть:

*Нові приємні знайомства, розваги та ігри

* Неординарні та творчі люди;

* Неформальні тренінги про громадянську активність, управління проектами, медіа,

особисту ефективність та ін;

* Обмін знаннями й уміннями між учасниками у форматі баркемпу;

* Екозаходи в Національному природному парку "Гомільшанські ліси";

* Таборова романтика :) намети, вогнище, зорі, спілкування, пісні...

Вартість участі у таборі складатиме 50 гривень.

Для участі потрібно мати таборове спорядження (намет, карімат, спальний мішок, власний мінімальний набір посуду + нотатник та ручки). Харчування, розваги та дорога від  м. Зміїв  до Гомільшанського національного парку будуть забезпечені за рахунок внесків учасників.

ля участі у таборі треба до 23 червня заповнити онлайн-анкету: https://docs.google.com/forms/d/1LKLWEHcHrBvwh97MSQM8pOqqeyrzxS8JxIvWp4Y22EE/viewform  

Про результати відбору кожен буде повідомлений електронною поштою. Тож слідкуйте за своїми електронними скриньками!

 

ФРІ - це всеукраїнська спільнота активної молоді, яка прагне власного розвитку та позитивних суспільних змін через збільшення кількості відповідальних активних громадян. ФРІ є неполітичною, нерелігійною організацією, яка реалізовує молодіжні ініціативи у різних сферах. Докладніше про діяльність Всеукраїнської ФРІ дивись на її сайті , Харківської ФРІ - на Інтернет-сторінці .

comments powered by HyperComments