Хто сидить і нічого задля залучення позабюджетних грошей не робить, не отримає і бюджетних (М. Добкін)

Микола Кузнєцов  |  Четвер, 28 серпня 2008, 13:45
28 серпня Харківський міський голова Михайло Добкін відвідав оновлену стоматологічну поліклініку № 4. Тут устаткування не закупалося з 1992 року, і тільки в 2007–2008 роках на бюджетні кошти було куплено 2 стоматологічні установки вартістю 20 тис. грн кожна.
Хто сидить і нічого задля залучення позабюджетних грошей не робить, не отримає і бюджетних (М. Добкін)

При каденції команди Михайла Добкіна всього на клініку було виділено 160000 гривень. На ці гроші, крім устаткування, було повністю відремонтовано фасад, установлено металопластикові вікна.

Окрім іншого, колективом установи самостійно було залучено 297719 гривень позабюджетних коштів. Із них, зокрема, було освоєно 70000 гривень на ремонт внутрішніх приміщень, 120000 гривень на стоматологічне устаткування, 33000 гривень – на придбання автомобіля для надання стоматологічної допомоги людям з обмеженими можливостями в пересуванні вдома.

Міський голова проінспектував ремонт, що триває, ознайомився з устаткуванням, зробив свої зауваження та пропозиції.

На зустрічі зі співробітниками клініки міський голова похвалив їх за роботу щодо залучення позабюджетних коштів і повідомив, що міський бюджет буде фінансувати в першу чергу ті медичні установи, що змогли одержати гроші самостійно.

«Ті, хто сидить і нічого не робить, гроші отримувати не будуть. Тобто будуть, звичайно, але в останню чергу. Ледарі будуть стояти в черзі й чекати», – сказав мер.

За словами М. Добкіна, 4-та стоматологічна поліклініка незабаром отримає ще кошти – на закінчення ремонту.

«Щоб не тільки фасад зовні, а й коридори, де очікують люди, і сходи – усе було відремонтовано», – сказав міський голова.


 

comments powered by HyperComments