Запущено сайт Queen у Харкові

Микола Кузнєцов  |  Четвер, 4 вересня 2008, 16:36
У мережі Інтернет запущено сайт харківського концерту групи Queen. Нову інформацію щодо благодійного концерту легендарної рок-групи в підтримку боротьби зі СНІДом буде розміщено за адресою www.lіfemustgoon.net.
Запущено сайт Queen у Харкові

Концерт групи Queen у Харкові стане єдиним благодійним концертом у їхньому європейському турне цього року . Вхід на концерт – безкоштовний, однак передбачається спорудити VІР-трибуну, квитки на яку надійдуть у продаж за орієнтовною вартістю у $2500, пише Кореспондент.

Глава благодійного фонду Олена Франчук, яка організує концерт, заявила, що Харків для проведення концерту був обраний тому, що «це найбільш студентське місто України».

Відомо, що гонорар за концерт музиканти не отримають, а сторона, що їх запрошує, оплатить лише перебування групи в Україні.

«Музиканти вийдуть до українців не тільки, щоб співати улюблені пісні, але й для того, щоб говорити про проблему СНІДу з українською молоддю. Ми віримо, що їх почують», – відзначила О. Франчук.

Як повідомив «Варті» директор з комунікацій фонду Олени Франчук Павло Піменов, новий сайт є не площадкою для прояву емоцій, а практичним інструментом для оперативного інформування щодо ходу підготовки до концерту. Тому форум там не передбачається, але сайт не припинить своє існування після закінчення заходу.

«Я думаю, він залишиться на згадку про цю подію», – сказав Павло Піменов.

За його словами, на ньому буде розміщено медіа-матеріали концерту.


 

comments powered by HyperComments