Мусєєв: харківське метро стане комунальним за повроку

Анастасія Маніна  |  Четвер, 18 грудня 2008, 12:11
Всі процедури щодо передачі метрополітену в комунальну власність, що провадяться у Харкові, завершені, і документи будуть відправлені до Києва, повідомив у четвер голова ДП «Харківський метрополітен» Сергій Мусєєв.
Мусєєв: харківське метро стане комунальним за повроку

«На сьогодні всі матеріали, що стосуються Харкова, підготовлені, і ми можемо перевести процедуру на київський рівень. Після цього Міністерство транспорту звертається в Мінекономіки, яке, у свою чергу, готує документи і погоджує їх із Мінфіном, Фондом держмайна», – сказав Мусєєв.

За його словами, у першому півріччі 2009 року процедуру може бути завершено, і метро увійде до комунальної власності міста.

Нагадаємо, в середу, 17 грудня, в ході засідання виконкому Харківської міськради було погоджено новий тариф на проїзд в метрополітені, що склав 1,5 гривен.

Нагадаємо також, що у середу на колегії Харківської облдержадміністрації голова Фонду держмайна (ФДМ) України Валентіна Семенюк-Самсоненко заявила про необхідність розробки в Україні соціальних стандартів, аби не допустити розбазарювання соціальної інфраструктури в ході банкрутства держпідприємств.


 

comments powered by HyperComments