Аваков пообіцяв поставити Протаса в потрібну позу

Дмитро Стриженко  |  Вівторок, 23 грудня 2008, 13:37
Голова Харківської обласної держадміністрації Арсен Аваков має намір докласти всі зусилля, аби вирішити конфлікт між будівельними компаніями і харківською інспекцією ДАБК і ДП «Укрдержбудекспертизи».
Аваков пообіцяв поставити Протаса в потрібну позу

Про це він заявив вчора ввечері на засіданні Координаційної ради з питань протидії злочинності і корупції.

«Як би ситуація не складалася (в часі, в просторі і в персоналіях), я особисто цю ситуацію дотисну до рішення, яке буде адекватне здоровому глузду. Аби жодних сумнівів не викликало це в колективу ДАБК, який зараз намагається себе протиставити (місцевій владі, – ред.)», – підкреслив Аваков.

Губернатор заявив, що має намір згаяти «свій персональний час, час своїх співробітників, всі свої зусилля, можливості і таланти на те, аби показати, як потрібно себе правильно поводити на державній позиції».

«Пан (президент МКДУ Дмитро, – авт.) Кутовий сказав, що забудовники не святі. Напевно не святі. І в кожного з нас за душею знайдуться вчинки, які нас не прикрашають, але це не дає приводу спритним людям перегинати палицю. Я хочу, аби всі це розуміли», – відзначив він.

Нагадаємо, вчора А. Аваков також повідомив, що йому стали відомі «розцінки» на деякі послуги в ДАБК і «Укрдержбудекспертизі». Так, кожен кілометр, який інспектори проїхали до об'єкту, що перевірявся, коштує 200 гривень; відсканувати один аркуш в «Укрдержбудекспертизі» коштує 17 грн.; 1500 гривень вимагають за добу зберігання документів, поданих на експертизу. «А експертиза триває 45 діб», – додав губернатор.

Крім того, Харківський міський голова Михайло Добкін має намір ініціювати створення у Верховній Раді слідчої комісії з розслідування діяльності харківського ДАБК і філії «Укрдержбудекспертизи».

comments powered by HyperComments