Кернес нагадав, що Кінний ринок евакуювали

Дмитро Стриженко  |  Четвер, 22 січня 2009, 14:36
На території Кінного ринку в Харкові найближчим часом мають відбутися навчання з евакуації людей в разі надзвичайної ситуації.
Генадій Кернес

Про це вчора повідомив секретар Харківської міської ради Генадій Кернес, нагадавши, що це було вирішено на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій.

Він також нагадав, що керівництво концерну «АВЕК і Ко» погодилося з вимогами міської ради звільнити частину території ринку, що потрапила в зону, яку необхідно готувати до Євро-2012.

В той же час деякі підприємці продовжують перешкоджати наведенню ладу на Кінному ринку, відзначив Г. Кернес. Зокрема він повідомив, що якась пані Мурашова всупереч розпорядженням не хоче приводити торгівельні місця у відповідність з вимогами.

«Я хочу нагадати пані Мурашовії, що ми маємо хороший досвід з наведення ладу на ринках. Також я хочу, щоб ця пані розуміла: несанкціоновану торгівлю закончено» – заявив Г. Кернес.

Як повідомляла «Міська Варта», власник АТ «Концерн АВЕК і Ко», народний депутат Олександр Фельдман, раніше заявляв, що готовий підтримати будь-яку ініціативу міської влади «тільки б це дозволило Харкову стати кращим». Тоді ж він повідомив, що концерн відмовився від частини Кінного ринку, яку планується використовувати під будівництво «Металіст-Сіті».

«Ми готові відмовитися від всього, щоб це пішло на користь. Юлія Тимошенко сказала нам: «Займайтеся футболом. Тобто Євро-2012 – це наша стратегічна задача» – заявив О. Фельдман.
 

comments powered by HyperComments