Криза, не криза – дороги будуть (міськрада)

Микола Кузнецов  |  Четвер, 22 січня 2009, 16:23
Бюджет розвитку міста Харкова на 2009 рік істотно перевищує показник минулого року – 174.6 мільйона гривень без обліку субвенцій із держ- та облбюджету проти торішніх 161 мільйона із субвенціями, розповів начальник Управління соціально-економічного розвитку, планування та обліку Яків Мусієнко.
Криза, не криза – дороги будуть (міськрада)

Зокрема, 10.9 мільйона заплановані на капітальні вкладення по охороні здоров'я – на ті об'єкти, що можна з використанням цих грошей завершити, відповідно до розпорядження міського голови, перед усім – на хоспіс, зокрема, його другу чергу.

Також у бюджеті розвитку, зокрема, 8 млн заплановані на розвиток сфери освіти, 7.5 млн – на санацію та реконструкцію водогінних мереж, 3 млн – на реконструкцію ХТМ.

50 мільйонів буде вкладено у дороги – як відзначив Я. Мусієнко, місто «незалежно від будь-чого» планує продовжити реконструкцію харківських доріг.

На розвиток системи цвинтарів передбачено 17 млн грн, 35 млн – на розвиток транспортної системи та реконструкцію об'єктів Міськелектротранса, зокрема, трамвайних шляхів і переїздів.

Що стосується будівництва метро, то за словами керівника Управління соціально-економічного розвитку, тут ще немає ясності з державним фінансуванням, без якого воно неможливо.
 

comments powered by HyperComments