Сумський ринок розпочне роботу не раніше 2010 року

Костянтин Колісник  |  П'ятниця, 23 січня 2009, 16:22
Через наслідки світової фінансової кризи, на відновлення Сумського ринку буде потрібно не менше року.
Сумський ринок розпочне роботу не раніше 2010 року

Про це сьогодні заявив заступник Харківського міського голови Олександр Кривцов, відповідаючи на питання харків'ян по «прямій лінії» у редакції газети «Час регіонів».

«Головні труднощі, що були на шляху реконструкції Сумського ринку, вже поборено, взаєморозуміння з хазяїном цього ринку, Олександром Фельдманом, знайдено. У доступному для огляду майбутньому роботи з реконструкції продовжаться, і на цьому місці виросте сучасний торговий центр, що буде працювати за принципом ринку. Тобто , коли ми заходили на ринок, ми бачили, що там є ринкова торгівля та орендовані міні-магазини. Планується залишити все майже так само», – заявив О. Кривцов.

Він також відзначив, що, на жаль, через кризову ситуацію, що склалася в країні, будівництво торговельного комплексу може затягтися як мінімум на рік.

«Є певні складності, тому що на сьогоднішній день всі підприємці перебувають не в дуже гарному фінансовому становищі та важко назвати строки завершення робіт. Із огляду на положення речей, можу сказати, що цього року на це розраховувати не доводиться», – сказав О. Кривцов.


 

comments powered by HyperComments