В. Корж: Львів і Одеса Харкову з Євро-2012 не конкуренти

Микола Кузнєцов  |  Середа, 28 січня 2009, 10:28
«Я впевнений, що ані Львів, ані Одеса конкуренцію Харкову не складуть», – заявив міністр у справах сім'ї, молоді і спорту в опозиційному уряді Віктора Януковича, народний депутат Віктор Корж.
Стадіон «Металіст» засклений

Так, у Львові незрозуміла ситуація з фінансування будівництва стадіону, перший камінь якого з помпою недавно заклали. По словах В. Коржа, там так і не змогли продемонструвати інспекторам УЄФА переконливий документ про фінансування спорткомплексу – ні рядок в бюджеті, ні договір з інвестором.

В. Корж нагадав, що саме мер Львова на першому засіданні після виграшу Україною і Польщею тендеру на проведення Євро-2012 надихнув всіх, заявивши, що Львів першим доповість про готовність до ЧЄ.

«Подібна легковажність пана Садового бентежить», – відзначив В. Корж, додавши, що, як з'ясувалося пізніше, слова Садового виявилися «чистісіньким блефом».

За його словами, в Харкові, на відміну навіть від всієї України, є генеральний план підготовки до фіналу євромундіаля. Є конкретний рух по всіх напрямах підготовки – в медицині, інфраструктурі, по стадіону і аеропорту.

«Якщо ви підніметеся на висотну будівлю, на відміну від багатьох міст (за виключенням хіба що Києва) в Харкові ви побачите масу будівельних кранів», – відзначив опозиційний міністр.

За його словами, в Першій столиці буде що показати і розповісти Генеральному директорові УЄФА Девіду Тейлору, який 2 лютого має намір відвідати Харків.
 

comments powered by HyperComments