Сьогодні до Харкова приїжджає директор УЄФА

Микола Кузнецов  |  Понеділок, 2 лютого 2009, 11:07
2 лютого в Першу столицю прибуває виконавчий директор УЄФА Девід Тейлор. Він має намір проінспектувати хід підготовки міста до Євро-2012.
До нас їде ревізор

 

За словами директора Департаменту Віктора Хрістоєва, одна з головних проблем Першої столиці – наявність готельних місць – успішно вирішена.

По-перше, УЄФА у зв'язку з кризою знизив вимоги до кількості номерів 5 зірок. По-друге, досягнуті домовленості з Полтавою, яка візьме на себе частину зобов'язань з розміщення гостей чемпіонату.

Полтава візьме на себе 500 номерів. Решту номерів, потрібних для Євро, буде створено в Харкові і в зоні 2-годинної дороги від обласного центру, наприклад, в Старому Салтові.

Як стало відомо «Міському Дозору», директор УЄФА прибуває в Першу столицю в понеділок ввечер, а на 3 січня призначено саму інспекція.

Нагадаємо, згідно листу УЄФА, пан Тейлор хоче подивитися на залізничний вокзал, потім директор Союзу побажав зробити пішохідну екскурсію по Харкову, щоб ознайомитися з визначними пам'ятками міста і його інфраструктурою (1 година). Після чого він має намір пройти маршрутом екскурсії по об'єктах Євро-2012, кінцева точка якої буде на м. Свободи: у 2012 році там планується розмістити найбільшу фан-зону на 100 тисяч фанатів, плюс 9 гігантських моніторів і сцену. Потім виконавчий директор УЄФА приїде на стадіон «Металіст», де Олександр Ярославський представить йому спорткомплекс. Після чого Девід Тейлор огляне аеропорт і відбуде до Дніпропетровська.ї

«Я впевнений, що ані Львів, ані Одеса конкуренцію Харкову не складуть», – заявив 28 січня міністр зі справ молоді та спорта в опозиційному уряді Віктора Януковича, народний депутат Віктор Корж.
 

comments powered by HyperComments