В саду Шевченка голосно стукають кістками

Костянтин Колесник  |  Середа, 1 квітня 2009, 14:29
Перший чемпіонат України з доміно, який проводиться сьогодні, 1 квітня, на центральній алеї парку Шевченка, вийшов міжнародним.
В саду Шевченка голосно стукають кістками

Окрім харківських команд, в турнірі бере участь команда з Сан-Франциско.

Чемпіонат проводиться за ініціативою харківського міського голови Михайла Добкіна, який ставить перед собою мету, щоб доміно офіційно було визнане новим видом спорту.

Як повідомлялося раніше, в турнірі беруть участь 32 харківських команди: 29 команд від районів міста і 3 від міської ради. У складі однієї з команд, що представляють міську владу, – секретар Харківської міськради Геннадій Кернес.

До речі, чемпіонат почався для Кернеса вельми вдало: при жеребкуванні його команді дістався порядковий номер 21 – як відомо, число, що приносить успіх. І вже незабаром секретар міськради вийшов в 1/16 фіналу.

Нагадаємо, що для всіх учасників турніру передбачені символічні призи «доминошної» тематики, а також сертифікати учасників першого чемпіонату з доміно.

Нагадаємо також, що багато хто з відомих політиків Харкова є призильниками того або іншого виду спорту. Так, міський голова Михайло Добкін захоплюється гольфом, народний депутат Дмитро Шенцев – волейболом і боксом, Віктор Корж – велоспортом, Віктор Христоєв щодня пропливає 1 км. в басейні.

ФОТОРЕПОРТАЖ дивіться тут.

comments powered by HyperComments