Увага! У Харкові незабаром з'являться нові вулиці (список)

Ганна Глебова  |  Четвер, 2 квітня 2009, 09:24
Раніше безіменна площа на перетині проспектів Косіора і Фрунзе незабаром знайде благозвучну назву. Також планується перейменувати ряд вулиць і провулків.
Увага! У Харкові незабаром з'являться нові вулиці (список)

dozor.kharkov.ua/city/1036922.htmlПро це кореспондента «Міської Варти» повідомив серкетар топонімічної комісії Харківської міської ради Олексій Хорошковатий.

«Ініціатива дати назву цій раніше безіменній площі пішла від митрополита Харківського і Богодухівського Никодима», – розповів секретар топонімічної комісії.

Крім того, митрополит Никодим запропонував перейменувати провулок Терасний, який знаходиться в районі вулиці Універстітетської, в провулок Покровський – на честь Свято-Покровського монастиря, який знаходиться поряд.

31 березня топонімічна комісія розглянула обидві пропозиції Митрополіта. Як розповів Олексій Хорошковатий, комісія планує винести на одну з найближчих сесій Харківської міської ради пропозицію назвати безіменну площу площею Свято-Олексіївською – згідно назви Свято-Олексіївського храму, який розташований поблизу, а також перейменувати провулок Терасний в Покровський.

Довідка «Міської Варти»

Топонімічна комісія займається питаннями найменувань і перейменувань об'єктів міського навколишнього середовища – вулиць, проспектів, провулків, площ.

Як раніше повідомляв наш сайт, по вул. Римарській від вул. Сумської до пров. Кравцова буде повністю закрито рух транспорту до 10 квітня. Також нагадаємо, що на період з 2 березня до 31 грудня 2009 року повністю закривається рух транспорту на ділянці від вул. Енгельса до пров. Клубного.
 

comments powered by HyperComments