У Харкові відкрився міжнародний фестиваль «Світ книги» (ФОТО)

Ганна Глебова  |  Четвер, 23 квітня 2009, 14:28
23 квітня в Харкові відкрився міжнародний фестиваль «Світ книги». Протягом двох днів харків'яни зможуть купити книги за ціною видавництв, а самі видавництва – знайти бізнес-партнерів
У Харкові відкрився міжнародний фестиваль «Світ книги» (ФОТО)

Себе показати – на інших подивитися. Українські книговидавці признаються: на фестиваль приїхали обзавестися потрібними зв'язками.

Приватний підприємець з Донецької області Ірина приїхала до Харкова спеціально на фестиваль «Світ книги». Жінка розповідає, що хоче налагодити ділові відносини з харківськими видавництвами. Особливо тими, хто видає дитячу літературу.

«В основному дитячі книжки ми купуємо в Росії. А вже одне це позначається на ціні, і не завжди на якості», – признається жінка.

В той же час друкарі розповідають: книги подорожчали на 50% ще з жовтня минулого року. Якраз тоді, коли подорожчав і папір. Проте на справжніх шанувальниках це не відображається – постійні клієнти ретельно стежать за новинками.

Як раніше писав наш сайт, в рамках проведення міжнародного фестивалю «Світ книги» український шоумен Ілля Ноябрьов презентував свою книгу про взаємовідносини Пугачової та Кузьміна.



Харків'яни витрачають останні гроші на... книги

 

Приватний підприємець Діана говорить, що особливою популярністю серед харків'ян користується Улицька по 30 грн в м'якій палітурці

 

Ворона Каркуша зустрічає гостей фестивалю глибокими реверенасами



Дитяча література за бросовою ціною користується особливою популярністю серед харків'ян.

 

comments powered by HyperComments