Харківські ветерани заспівають разом з Львом Лещенком «День Победы»

Ганна Глебова  |  Вівторок, 28 квітня 2009, 16:22
9 травня привітати харківських ветеранів приїдуть Лев Лещенко і Лайма Вайкуле, Олександр Маршал і Сосо Павліашвілі, Анне Вескі і Микола Гнатюк.
Харківські ветерани заспівають разом з Львом Лещенком «День Победы»

Урочистості з нагоди Дня Перемоги почнуться з покладення квітів до Меморіалу Слави, потім на площі Свободи відбудеться театралізована програма, підготовлена харківським гарнизоном и учасниками творчих колективів. Після закінчення святкового параду ветеранів з Днем Перемоги привітає двадцятихвилинним концертом Олег Газманов.

«Цього року святкування 64-х роковин з дня Перемоги буде незвичайним. Під час параду 10 загонів пройдуть з піснею військових років. Тому, ви розумієте, це незвичайна робота, військові до цього готуються. З кожним роком ветеранів стає все менше і менше, і тому ми вважаємо своїм обов'язком провести цей захід на високому, професійному рівні», – сказала начальник управління культури Харківської міської ради Світлана Бабицька.

Завершиться День Перемоги святковим музичним салютом на головній площі Харкова. За словами Світлани Бабицької, на святкування Дня Перемоги з міськбюджету виділено близько 200 тисяч гривень.

«Гонорари артистам і феєрверк будуть оплачені спонсорськими коштами», – підкреслила начальник управління культури Світлана Бабицька.

В той же час по головній вулиці Києва – Хрещатику – урочиста хода ветеранів з нагоди Дня Перемоги почнеться 9 травня о 9:00. Ветеранів супроводжуватимуть перші особи держави. Музичний супровід забезпечуватиме національний президентський оркестр.

Об 11:08 запланована загальнонаціональна хвилина мовчання.
 

comments powered by HyperComments