Що хочуть почути харків’яни від новообраного Президента України?

Жанна Титаренко  |  Середа, 24 лютого 2010, 18:11
Сьогодні 24 лютого на майдані конституції о 13 годині відбувся захід «Флеш-Моб». Всі бажаючі могли задати питання до новообраного президента України Віктора Януковича. Організатором була громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив».
Що хочуть почути харків’яни від новообраного Президента України?

Громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив» проводить подібні акції по всій території України. 5 березня Президент України повинен дати відповіді на всі запитання у прямому ефірі. Ідея акції полягає в тому, щоб висвітлити самі важливі для народу питання, щоб влада знала чого найбільше бажає її народ, бо з активним суспільством працювати легше.

Перед мікрофоном задавались питання, що стосуються подальшого валютного курсу, робочих міць, корупції в навчальних закладах, розвитку села, промисловості, підвищення зарплат і пенсій, цін на продукти харчування тощо.

Сміливців задати питання перед камерами журналістів було не так уже й багато. Одні відмовлялися через те, що захід проводився українською мовою, інші – через боязнь, що це може комусь не сподобатись.

Шість журналістів від різних ЗМІ були присутніх на заході, зокрема ATN, most-kharkov.info.


 

comments powered by HyperComments