Наталія Земна вчила харків’ян правильно і недорого харчуватися

Жанна Титаренко  |  Понеділок, 29 березня 2010, 18:05
Сьогодні, 29 березня у прес- центрі “Майдан Свободи” відбувся круглий стіл на тему: “Їжа має бути ліками, а ліки їжею”. Наталія Земна найбільшу увагу звернула на захворювання щитовидної залози, нервові депресії та загальне весняне ослаблення організму людини.
Наталія Земна вчила харків’ян правильно і недорого харчуватися

Свою промову Наталія Земна розпочала з того, які функції виконує щитовидна залоза і як її діяльність впливає на підшлункову залозу, нервову систему та артеріальний тиск. Однією з головних причин низки захворювань, що спричиняються порушеннями діяльності ущільненої щитовидної залози, Наталія Земна вважає чорнобильську катастрофу.

Народна цілителька виразила своє незадоволення українськими медичними закладами, в яких роблять операційне втручання тим хворим, в яких щитовидна залоза ущільнена. За словами Наталії Зубицької (Земної), в європейських країнах операційне втручання застосовується лише тоді, коли там міститься онкологічні утворення, які неможливо вилікувати. Цілителька наголосила на тому, що українські лікарі рятуючи людину від можливого розвитку ракових пухлин видаляють частину щитовидної залози, тим самим ставлять під загрозу організм людини від низки інших захворювань, бо зменшена щитовидна залоза не може повністю виконувати покладені на неї функції.

Наталія Земна пропонувала відновлювати роботу щитовидної залози і збагачувати свій організм вітамінами споживаючи цибулю порей, петрушку, моркву, ламінарію, а кому дозволяють матеріальні статки, морську рибу. За словами Наталії Зубицької, необов’язково витрачати багато коштів на їжу, просто треба викреслити з раціону шкідливі продукти харчування, замінивши їх городиною (овочами) і садовиною (фруктами).

Під час обговорення масової весняної слабкості, Наталія Земна пояснила залежність всіх цих процесів із щитовидною залозою, але не наголошувала на першочерговому її лікуванні, зокрема хімічними препаратами, а закликала споживати якомога більше городини. У якості лікування весняної слабкості, народна цілителька пропонувала споживати свіжу кульбабу, але зібрану в екологічно чистих місцях, первоцвіт весняний, молоденьку лободу тощо.  

 

comments powered by HyperComments